Fabiatou Auto News

Tuesday, October 24, 2006

Honda Jet

Η Honda Aircraft Company, Inc. ξεκίνησε τις πωλήσεις της του HondaJet στο Συνέδριο National Business Aviation Association (NBAA) με την ανακοίνωση της τιμής, των χαρακτηριστικών και του δικτύου πωλήσεων και σέρβις για το προηγμένο ελαφρύ jet. Αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή στις ΗΠΑ το 2010, και η τιμή είναι στα $3.65 εκατομμύρια για την στάνταρ διαμόρφωση του HondaJet.
Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά και τα νούμερα της απόδοσης εδραιώνουν το HondaJet ως το γρηγορότερο και το πιο οικονομικό από πλευράς κατανάλωσης καυσίμου αεροσκάφος στην κατηγορία του, ενώ ταυτόχρονα θέτει νέα δεδομένα όσον αφορά στον εσωτερικό χώρο και στην άνεση. Το HondaJet έχει την ανώτατη ταχύτητα ταξιδιού για την κατηγορία του, των 420 κόμβων με αυτονομία IFR 1180 ναυτικών μιλίων και 30-35 % κέρδος στην οικονομία καυσίμου με σταθερή ταχύτητα σε σύγκριση με τα άλλα jet με παρόμοιες συνθήκες. Η καμπίνα του HondaJet είναι περίπου 1-ft μακρύτερη σε σχέση με ακόμη και μεγαλύτερα ‘ελαφριά jet’ προσφέροντας εκτός των άλλων άνετη τουαλέτα μαζί με ένα ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο 57-ft³.
Με μέγιστη ταχύτητα 420 κόμβων, και μέγιστο ύψος πτήσης στα 43,000-πόδια καθώς και οικονομία καυσίμου βελτιωμένη κατά 30-35 % σε σχέση με τα συγκρινόμενα ελαφριά jets, το HondaJet αντιπροσωπεύει την δέσμευση της Honda για υψηλή απόδοση μέσα από την εφαρμογή της προηγμένης τεχνολογίας.

Το HondaJet θα προσφέρεται με δύο δυνατότητες εσωτερικής διαμόρφωσης: με θέσεις για επτά (2 πιλότους και 5 επιβάτες) στην στάνταρ διαμόρφωση, και με θέσεις για οχτώ (2 πιλότους και έξι θέσεις επιβατών στραμμένες προς τα εμπρός).
Η καμπίνα του
HondaJet προσφέρει στους επιβάτες πρωτοφανή επίπεδα άνεσης με έξι ίντσες περισσότερο χώρο για τα πόδια (ανά επιβάτη) σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Το HondaJet θα παράγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του 2010 με αναμενόμενη παραγωγή 70 jets τον χρόνο. Η εταιρία θα διατηρήσει ένα σημαντικό βαθμό ευελιξίας στα σχέδια παραγωγής και θα συνεχίσει να αξιολογεί την ζήτηση όσο θα πλησιάζει η ημερομηνία παραγωγή

ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.Β.Ε.

...άντε αν πάνε καλά οι δουλείες σε πέντε χρονάκια ίσως να πάρετε και εσείς ένα...
Καλή δουλεία, ή καλύτερα... όνειρα γλυκά!

Ισμήνη

0 Comments:

Post a Comment

<< Home