Fabiatou Auto News

Wednesday, November 24, 2010

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στην Ιαπωνία το νέο Suzuki Swift

Οι διακρίσεις για το νέο Swift, το best seller μοντέλο της Suzuki, συνεχίζονται αμείωτοι. Μετά τον τίτλο του μικρού αυτοκινήτου της χρονιάς και πιο ασφαλούς μοντέλου ανεξαρτήτως κατηγορίας στη Σκοτία, το νέο Swift αναδείχτηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2011» και στην Ιαπωνία, από το Automotive Researchers' and Journalists' Conference of Japan (RJC).

Το συμβούλιο των ερευνητών/μελετητών και δημοσιογράφων αυτοκινήτου της Ιαπωνίας αποτελείται από κορυφαίους επιστήμονες και η διάκριση που απονέμουν κάθε χρόνο θεωρείται ιδιαίτερης βαρύτητας. Ο φετινός τίτλος, όπως και το 2006, απονεμήθηκε στο Swift διότι συνδυάζει εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης, υψηλότατο επίπεδο ασφάλειας και όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με ελάχιστη επιβάρυνση του περιβάλλοντος και προσιτό κόστος.

Με κινητήρα μόλις 1.2 λίτρων, που αποδίδει υψηλή ισχύ 94 ίππων, εκπομπές CO2 113 γρ./χλμ, κατανάλωση 4.9 λίτρα/100 χλμ., 7 αερόσακους και ESP στο βασικό του εξοπλισμό, το νέο Swift είναι ένα μοντέλο που ανταποκρίνεται απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις και ικανοποιεί κάθε ανάγκη του σημερινού οδηγού. Επιπρόσθετα η σπορ οδική του συμπεριφορά, η σταθερότητά του, η ευκολία χειρισμών και η νεανική του αισθητική, συμβάλλουν στην καθημερινή απόλαυση της οδήγησης.

Το νέο Swift, με τιμές που ξεκινούν από τα 11.990€ και πλούσιο βασικό εξοπλισμό, αποτελεί σήμερα την πλέον δυναμική και ταυτόχρονα συμφέρουσα αγορά στην κατηγορία του, καθώς συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά απόδοσης, αισθητικής και οικονομίας.


Suzuki