Fabiatou Auto News

Friday, February 29, 2008

Hyundai HED-5

Οι οικολογικές μελέτες έχουν παίξει επίσης έναν σημαντικό ρόλο στη νέα σχεδιαστική μελέτη της εταιρείας. Με την κωδική ονομασία HED-5, η Hyundai έχει δημιουργήσει ένα 6-θέσιο MPV που φέρνει την πολλαπλή χρηστικότητα σε ένα νέο επίπεδο. Η επιλογή επαναστατικών υλικών και τεχνικών κατασκευής πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με καινοτόμους συνεργάτες όπως οι εταιρείες Recaro, Bayer και LG.

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα, ως επιχείρηση, η Hyundai έχει πάντα να επιδείξει την περιβαλλοντική φιλική της διάθεση και την καινοτομία αλλά και η δημιουργία μιας θετικής ανταπόκρισης ήταν μια ακαταμάχητη πρόκληση. Η νέα οικολογική σχεδιαστική μελέτη της εταιρείας καταδεικνύει με ποιο τρόπο οι υπάρχουσες τεχνολογίες μπορούν να επιτύχουν μια σημαντική (έως και 29%) μείωση των εκπομπών ρύπων CO2, χωρίς σοβαρές επιπτώσεις στην τιμή, τις επιδόσεις ή την οδηγική απόλαυση. Είναι ένα «κοντά στην παραγωγή» πρωτότυπο μοντέλο, μια ρεαλιστική και επιτεύξιμη πρόοδος στις μειωμένες εκπομπές ρύπων CO2 και την κατανάλωση καυσίμου.

Επιπλέον, η Hyundai θα παρουσιάσει την πλήρη γκάμα των μοντέλων της για το 2008 συμπεριλαμβανομένων των Sonata, i10, i30, i30cw, Santa Fe, Tucson, Grandeur, Coupe, Getz καθώς και το Matrix, όπου ο ανανεωμένος εξωτερικός σχεδιασμός του συμπληρώνεται από μια πλήρη σειρά νέων χρωμάτων - ενώ το εσωτερικό του έχει προσαρμοσθεί για να εναρμονιστεί με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας Hyundai.

Hyundai