Fabiatou Auto News

Saturday, February 23, 2008

Opel Tigra TwinTop “Illusion”

Αναδιπλούμενη ατσάλινη οροφή με Bordeaux κόκκινο υφασμάτινο κάλυμμα προσφέρει κλασική αίσθηση cabrio.

Το νέο μοντέλο “Illusion” αποτελεί μία ακόμα προσθήκη στη γκάμα τουTigra TwinTop: η ηλεκτροϋδραυλική αναδιπλούμενη ατσάλινη οροφή του διθέσιου καλύπτεται από Bordeaux κόκκινο ύφασμα, χαρίζοντας στο αυτοκίνητο την εμφάνιση ενός κλασικού cabrio με μαλακή οροφή – χωρίς να χάνονται τα πλεονεκτήματα μιας μεταλλικής οροφής. Το Tigra TwinTopIllusion” θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του περιπτέρου της Opel στο 78ό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει πολλά στάνταρ χαρακτηριστικά, όπως δερμάτινο σαλόνι, θερμαινόμενα καθίσματα, σύστημα κλιματισμού, CD-Radio συμβατό με MP3, υπολογιστή ταξιδιού, λακαρισμένες μεταλλικές/περλέ επιφάνειες διπλής επίστρωσης, αλουμινένια σπορ πεντάλ, ασορτί ζώνες ασφαλείας και πατάκια, καθώς και ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών δίχρωμες. Η ειδική έκδοση “Endless Summer” διατίθεται επίσης για πελάτες που προτιμούν τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, αλλά χωρίς το υφασμάτινο κάλυμμα.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός βενζινοκινητήρα 1.4 (66 kW/90 hp) ή ενός 1.8 (92 kW/125 hp). Και οι δύο συνδυάζονται με πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ ο

1.4 TWINPORT μπορεί επίσης να παραγγελθεί με αυτοματοποιημένο πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο Easytronic. Όπως σε όλα τα Tigra TwinTop, η αλλαγή από coupé σε cabrio στο “Illusion” γίνεται με τη χρήση ενός μπουτόν και η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται σε 18 δευτερόλεπτα περίπου.


Πηγή: Opel