Fabiatou Auto News

Thursday, January 24, 2008

C5 ΜΥ 2008

Η Citroën θέλησε να ξεκινήσει με εντυπωσιακό και ξεχωριστό τρόπο τη νέα χρονιά, παρουσιάζοντας στο κοινό της διεθνούς έκθεσης των Βρυξελλών το νέο C5 σεντάν.

Το νέο C5 διαθέτει πλεόνασμα στοιχείων έντονης προσωπικότητας, ζωντάνιας, κύρους και ποιότητας, στοιχεία που προδιαγράφουν την καταξίωση αλλά και την κατάκτηση μιας σημαντικής θέσης στην κατηγορία των μεσαίων-μεγάλων μοντέλων.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στο C5 είναι η εμφάνισή του. Είναι κομψό, δυναμικό, ξεχωριστό, με μυώδεις γραμμές που τονίζουν το αεροδυναμικό του σχήμα, το καλύτερο στην κατηγορία των σεντάν τριών όγκων.

Η πρακτικότητα του C5 συνδιάζεται με τους κορυφαίους για την κατηγορία του, εσωτερικούς χώρους, τόσο για τις εκδόσεις σεντάν όσο και για τις αντίστοιχες των station wagon.

Μοναδικά είναι επίσης τα επίπεδα της οδηγικής ευχαρίστησης αλλά και της άνεσης. Η θέση οδήγησης αεροπορικού τύπου διαθέτει άψογο φινίρισμα, πρωτοποριακά και εργονομικά χειριστήρια και οριοθετεί νέα πρότυπα στον τομέα της άνεσης των καθισμάτων. Οι επιβάτες ταξιδεύουν απερίσπαστοι, μέσα σε ένα περιβάλλον κύρους και γοήτρου.

Η συμπεριφορά του νέου C5 στο δρόμο ενσωματώνει χαρακτηριστικά απόλυτης αίσθησης αλλά και απαράμιλλης άνεσης. Το νέο Citroën C5, παρέχει για πρώτη φορά στους πελάτες τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο τύπων αναρτήσεων, της υδροενεργητικής ανάρτησης (3 Plus) για εξαιρετική άνεση στην οδήγηση ή της κλασικής μεταλλικής ανάρτησης η οποία παρέχει μεν αμεσότερη αίσθηση του δρόμου, διατηρεί δε την χαρακτηριστική απαλότητα της συμπεριφοράς, η οποία θεωρείται σήμα κατατεθέν της τεχνογνωσίας της Citroën. Την αξεπέραστη οδική συμπεριφορά του νέου C5 συμπληρώνει η πλούσια γκάμα κινητήρων, το ασύγκριτο επίπεδο ασφαλείας και η τεχνολογία αιχμής.

Το νέο Citroën C5 θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία την άνοιξη του 2008 και αποτελεί ένα ορόσημο του δυναμισμού και των καινοτομιών της μάρκας, διαθέτοντας παράλληλα χαρακτηριστικά όπως κύρος, ποιότητα και ζωντάνια.


Πηγή: Citroen