Fabiatou Auto News

Tuesday, April 24, 2007

BMW Concept CS

Λανσάροντας τη BMW Concept CS, η κορυφαία Γερμανική κατασκευάστρια οχημάτων premium παρουσιάζει το όραμα ενός μοναδικού τετράθυρου αυτοκινήτου που συνδυάζει την αποκλειστικότητα ενός γνήσιου πολυτελούς Gran Turismo με την ανυπέρβλητη μαγεία ενός σπορ μοντέλου υψηλών επιδόσεων. Με μήκος 5.10 m, η BMW Concept CS κυριαρχείται από δυναμικές, ρέουσες γραμμές. Από τη γνώριμη μάσκα BMW που ξεχωρίζει δυναμικά στη φυσιογνωμία του αυτοκινήτου, το βλέμμα ταξιδεύει προς τα πίσω κατά μήκος του χαμηλωμένου, λείου καπό, και στη συνέχεια περιπλανιέται κατά μήκος τις πλαϊνής γραμμής και της γραμμής οροφής μέχρι το, σκόπιμα, κοντό πίσω άκρο με την εμφανή αεροτομή. Αυτός ο πρωτοφανής, μοναδικός συνδυασμός προσφέρει τη δυνατότητα της γνήσιας οδηγικής απόλαυσης σε μία διάσταση πρωτόγνωρη στον κόσμο του αυτοκινήτου. Πράγματι, η BMW Concept CS είναι μία νέα έκφραση αισθητικής κουλτούρας. Δίνοντας έμφαση στη δυναμική, εκφραστική σχεδίαση, στα υλικά κορυφαίων προδιαγραφών και στην άριστη ποιότητα φινιρίσματος, αυτό το μοναδικό νέο μοντέλο προσφέρει μία εντελώς νέα εκδοχή της έννοιας της ανώτερης ποιότητας. Και στο εσωτερικό της, η BMW Concept CS συνδυάζει το στυλ και την πολυτέλεια με το πιο αυθεντικό περιβάλλον που αποπνέει φινέτσα και αξία.

Μέσα από τη σχεδίασή της και μόνο, η BMW Concept CS υπογραμμίζει την υψηλή ικανότητα και ειδικότητα της μάρκας BMW στη δημιουργία των πιο σπορ και δυναμικών αυτοκινήτων που προσφέρουν πλούσιο χώρο για πάνω από δύο επιβάτες. Η πιο εντυπωσιακή απόδοση αυτής της κληρονομιάς της BMW είναι η BMW M5, η οποία ίδρυσε μία εντελώς νέα κατηγορία στον κόσμο της αυτοκίνησης πριν από δύο δεκαετίες και θεωρείται σήμερα σημείο αναφοράς στην κατηγορία μοντέλων sedan υψηλών επιδόσεων.

Τώρα, η τεχνογνωσία που έχει δημιουργήσει η BMW όλες αυτές τις δεκαετίες συναντά την παγκόσμια φήμη της εταιρίας ως κατασκευάστριας αυτοκινήτων premium, με αποτέλεσμα η BMW Concept CS να προσφέρει τα καλύτερα στοιχεία δύο διαφορετικών κόσμων.

Η BMW χρησιμοποιεί τις ικανότητες και την ειδικότητα που έχει αποκτήσει στο μεγάλο αυτό διάστημα για να συνδυάσει τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά των σπορ επιδόσεων και της σοφιστικέ πολυτέλειας σε μία απαράμιλλη νέα φιλοσοφία. Επομένως, η BMW Concept CS αποδεικνύει με εντυπωσιακό τρόπο πώς η επιτυχημένη στρατηγική του σπορ τετραθέσιου μπορεί να μεταφερθεί με αξιοπιστία στην κατηγορία πολυτελών επιδόσεων.

Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο sedan του παρελθόντος, η BMW Concept CS εκφράζει τις έξοχες δυνατότητες των επιδόσεών της και μόνο μέσω του αμαξώματος. Η δυναμική επιμηκυμένη σιλουέτα με τη χαμηλή, κεκλιμένη γραμμή οροφής, το μακρύ καπό του κινητήρα και οι κομψές γραμμές και καμπύλες που τονίζουν ότι η τεχνολογία πίσω κίνησης είναι απλά ιδανική για σπορ οδήγηση, τα πάντα ορίζουν σαφή πρότυπα ανώτερης δυναμικής σε μία νέα διάσταση. Μέσα από το εξαιρετικό στυλ, την υπέρμετρη κομψότητα και την προκλητική δυναμική της, η BMW Concept CS, με δύο λόγια, λανσάρει μία πραγματικά μοναδική σχεδιαστική γλώσσα με ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη αισθητική.


Πηγή: BMW Hellas

0 Comments:

Post a Comment

<< Home