Fabiatou Auto News

Friday, April 20, 2007

To Mitsubishi Colt Cabrio …σας ταξιδεύει δωρεάν στην Ιταλία

Το Mitsubishi Colt CZC coupe-cabriolet, σχεδιασμένο από τον διάσημο Ιταλό κατασκευαστή αμαξωμάτων Pininfarina, πραγματοποιεί την πιο ενδιαφέρουσα πρόταση του καλοκαιριού, προσφέροντας τη δυνατότητα δωρεάν διακοπών για πέντε ημέρες στην Μητρόπολη της μόδας το Μιλάνο.

Οι νέοι κάτοχοι του Colt CZC coupe-cabrolet κερδίζουν αυτόματα με την αγορά του νέου τους αυτοκινήτου ένα πακέτο δωρεάν διακοπών για πέντε ημέρες στην Ιταλία. Πιο αναλυτικά η εταιρεία Ιάσων Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα και Μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη προσφέρει δύο διανυκτερεύσεις σε εξωτερική καμπίνα στα πλοία της Superfast Ferries για τη διαδρομή Πάτρα – Ιταλία, δωρεάν μεταφορά του αυτοκινήτου και δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Μιλάνο.

Χάρη στη μοντέρνα εξωτερική και εσωτερική του σχεδίαση αλλά και τη σκληρή οροφή που αναδιπλώνεται αυτόματα μόλις σε 22΄΄ το Colt CZC Coupe-cabriolet έρχεται να προσφέρει μία μοναδική αίσθηση ελευθερίας και υψηλά στάνταρ άνεσης, πολυτέλειας και ασφάλειας:

- Υψηλές επιδόσεις από τους δύο κινητήρες 1.5lt. (υπετροφοδοτούμενος με 150 HP και ατμοσφαιρικός MPi με 109 HP)
-
Ασφαλής οδηγική συμπεριφορά χάρη στο Ενεργό Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης και Ευστάθειας – M.A.S.T.C, που ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό για το Turbo και στον προαιρετικό για το MPi
-
Εξαιρετικό φρενάρισμα από το σύστημα ABSEBD
-
Παθητική ασφάλεια χάρη στους αερόσακους οδηγού-συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους και ενισχυμένη ακαμψία του αμαξώματος, την κολόνα Α και το πλαίσιο του παρμπριζ.

Πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό με ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλη, AC, Ραδιο-CD με MP3 και 6 ηχεία, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, δερμάτινο τιμόνι, λεβιές ταχυτήτων και χειρόφρενο.

Πηγή: Mitsubishi Hellas