Fabiatou Auto News

Friday, March 09, 2007

Πακέτα M Sports για τη Νέα Σειρά 3 Convertible και τη Νέα Σειρά 3 Coupé

Είναι ασφαλώς ιδιαίτερες, ξεχωριστές παρουσίες σε τέσσερις τροχούς – αλλά παράλληλα η νέα BMW Σειρά 3 Convertible και η νέα BMW Σειρά 3 Coupé μοιράζονται κάτι κοινό, τον ίδιο σπορ χαρακτήρα. Ένα χαρακτήρα με έκδηλες επιδόσεις και δυναμισμό - στοιχεία εμφανή με την πρώτη ματιά. Και τώρα, ο απαιτητικός πελάτης μπορεί να δηλώνει αυτό το ταμπεραμέντο με ακόμα πιο έντονο στυλ χάρη στα νέα Σπορ Πακέτα της BMW (Sports Package) που θα διατίθενται για τα convertible και coupe δίθυρα μοντέλα, μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά η νέα BMW Σειρά 3 Convertible.Το Πακέτο Εξοπλισμού (Equipment Package) άκρως ελκυστικό σε εμφάνιση και λειτουργία, περιλαμβάνει ένα Αεροδυναμικό Πακέτο Μ (M Aerodynamics Package) και το BMW Individual High-Gloss Satin Chrome διαμορφώνοντας για το αυτοκίνητο ένα πραγματικά σπορτίφ και εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Η Σπορ Ανάρτηση Μ (M Sports Suspension) μαζί με τις ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών M με ακτίνες σχήματος αστεριού μεταφέρουν την έξοχη κινητήρια ισχύ στο δρόμο δυναμικά, χαμηλώνοντας ολόκληρο το αυτοκίνητο κατά 15 mm. Ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών M με σχεδίαση διπλών ακτίνων διατίθενται προαιρετικά.

Η Σπορ Ανάρτηση M (M Sports Suspension) διατίθεται για όλα τα μοντέλα με εξαίρεση την AWD έκδοση της BMW Σειράς 3 Coupé.
Στο εσωτερικό της
BMW Σειράς 3 Convertible και της BMW Σειράς 3 Coupé με M Sports Package, η δυναμική οδηγική εμπειρία τονίζεται περαιτέρω με σπορ καθίσματα, ταπετσαρία εσωτερικού με γυαλιστερό αλουμίνιο, δερμάτινο τιμόνι Μ, υποπόδια M και M διακοσμητικά μαρσπιέ θυρών, επένδυση οροφής BMW Individual σε ανθρακί (όχι με την BMW Σειρά 3 Convertible) και ταπετσαρία BMW M-style σε ένα μοναδικό συνδυασμό υφάσματος και Alcantara. Προαιρετικά, τα σπορ καθίσματα διατίθενται επίσης σε δέρμα Dakota.
Η
BMW Σειρά 3 Convertible και Coupé με M Sports Package διατίθενται με έξι αποχρώσεις, συμπερ. της αποκλειστικής μεταλλικής βαφής M- Le Mans Blue.
Ο πραγματικά απαιτητικός αγοραστής έχει επίσης τη δυνατότητα να συνδυάσει τα διάφορα προϊοντικά χαρακτηριστικά
BMW Individual, όπως αποκλειστική βαφή, ταπετσαρία και επένδυση εσωτερικού σε ξύλο υψηλής ποιότητας ή φινίρισμα σε Piano black με το M Sports Package.

Πηγή: BMW Hellas