Fabiatou Auto News

Thursday, May 10, 2007

Δυο διακρίσεις της Toyota στον θεσμό "International Engine of the Year Awards 2007"

Νίκη σε δύο βασικές κατηγορίες:
  • Το Hybrid Synergy Drive® ανακηρύσσεται το ‘Καλύτερο στην Οικονομία Καυσίμου’
  • 4ο συνεχόμενο βραβείο για το Prius
  • Το Aygo έχει τον καλύτερο κινητήρα στην κατηγορία μέχρι 1.0-lt

Η Toyota έχει κερδίσει διπλή νίκη στον υψηλού κύρους θεσμό βραβείων «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς 2007» (International Engine of the Year Awards 2007).

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο βενζινοκινητήρας 1.5 λίτρων του Hybrid Synergy Drive® πήρε τον τίτλο ‘Best Fuel Economy για τη χρήση του στο Toyota Prius. Αυτό σημαίνει ότι η φιλοσοφία Hybrid Synergy Drive® κερδίζει σ’ αυτή την κατηγορία κάθε χρόνο από το 2004 που λανσαρίστηκε η δεύτερη γενιά Prius.

Στον ίδιο θεσμό βραβείων, ο ελαφρύς, τρικύλινδρος κινητήρας 1.0-lt του Toyota Aygo αναδείχτηκε η καλύτερη μονάδα στην κατηγορία μέχρι 1.0- lt.

Η Toyota έχει δεσμευτεί στον τομέα καινοτόμων κινητήρων, συμβάλλοντας σημαντικά στο στόχο της για δημιουργία πιο καθαρών, οικολογικών οχημάτων, και το σύστημα Hybrid Synergy Drive® είναι ο πιο προηγμένος κινητήρας της εποχής για αυτοκίνητα παραγωγής. Ωστόσο, η Toyota συνεχίζει να εξελίσσεται και στις μονάδες συμβατικού καυσίμου, όπως ο ελαφρύς και ισχυρός βενζινοκινητήρας 1.0-lt.

Τα αποτελέσματα του θεσμού βραβείων Διεθνούς Κινητήρα της Χρονιάς - ‘International Engine of the Year Awards 2007’ αποφασίστηκαν από μία επιτροπή 62 δημοσιογράφων του ειδικού τύπου από 30 χώρες .

Τα βραβεία έχουν καθιερωθεί από το 1999 και βραβεύουν τους καλύτερους κινητήρες της αγοράς. Υποψήφιοι είναι όλοι οι κινητήρες μαζικής παραγωγής που τοποθετούνται σε όχημα παραγωγής, το οποίο πωλείται σε περισσότερες από μία χώρες. Υπάρχουν 12 κατηγορίες που κατατάσσουν τους κινητήρες ανά μέγεθος, οικονομία καυσίμου και επιδόσεις. Toyota Hellas

0 Comments:

Post a Comment

<< Home