Fabiatou Auto News

Saturday, July 21, 2007

FORD KUGA: ΕΝΑ ΚΟΜΨΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ FORD ΓΙΑ ΤΟ 2008

Η γκάμα προϊόντων της Ford Ευρώπης θα αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο μέλος στις αρχές του 2008 – Το Ford Kuga. Ένα μοντέλο προ-παραγωγής θα παρουσιαστεί στον τύπο και στο κοινό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2007 (IAA Frankfurt Motor Show), που ανοίγει τις πύλες του στις 13 Σεπτεμβρίου.
«Με το λανσάρισμα του Ford Kuga, κρατάμε την υπόσχεση που δώσαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2006: να δημιουργήσουμε ένα κομψό νέο μοντέλο, βασισμένο στο εντυπωσιακό πρωτότυπο Ford iosis X σε λιγότερο από δύο χρόνια» δήλωσε ο John Fleming, Πρόεδρος & CEO, της Ford Ευρώπης.«Διαπιστώσαμε ότι οι αγοραστές τέτοιων οχημάτων που επιθυμούν να προβάλλουν μία εικόνα κύρους αναζητούν ένα μοντέλο με ξεχωριστή προσωπικότητα, το οποίο συνδυάζει αρμονικά τις εντυπωσιακές επιδόσεις στο δρόμο με ουσιαστικές ικανότητες off-road», «Το Kuga θα ξεχωρίσει από το πλήθος προσφέροντας την υψηλή απήχηση της ‘κινητικής σχεδίασης’ και την οδηγική ποιότητα που οι οδηγοί αυτοκινήτων όπως τα Ford Focus, S-MAX και το νέο Mondeo έχουν μάθει να περιμένουν από εμάς» δήλωσε ο Martin Smith.
«Το Kuga αγαπά την περιπέτεια και ξέρει να ξεχωρίζει, θέλαμε λοιπόν να τονίσουμε τα στοιχεία αυτά στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της αισθητικής φιλοσοφίας του» σχολίασε ο Stefan Lamm, Υπεύθυνος Σχεδίασης Εξωτερικού Τμήματος Οχημάτων της Ford. «Πιστεύουμε ότι υπάρχει έδαφος για ένα πιο αθλητικό και πιο χαρισματικό όχημα που σηματοδοτεί την αποστασιοποίηση από τα καθιερωμένα, όπως ακριβώς το διακεκριμένο S-MAX χάραξε νέους δρόμους ως MPV».
Το νέο Ford Kuga θα ξεκινήσει να παράγεται στις αρχές του 2008 στο εργοστάσιο της Ford στο Saarlouis της Γερμανίας. Θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη από την Άνοιξη του 2008.

Πηγή: Ford