Fabiatou Auto News

Monday, September 03, 2007

Η ΚΙΑ αποκαλύπτει την εντυπωσιακή σχεδιαστική ταυτότητα του πίσω μέρους του νέου 3θυρου, σπορτίφ Pro-cee’d

...που θα κάνει την 1η παγκόσμια παρουσία του στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
Η Kia Motors Corporation αποκάλυψε την 2η φωτογραφία ‘preview image’ του νέου Pro-cee’d, του τρίτου μοντέλου της οικογένειας cee’d που εξελίχθηκε στην Γερμανία και κατασκευάζεται στο πιο σύγχρονο εργοστάσιο της Ευρώπης στη Σλοβακία.
“Θέλουμε να κάνουμε το Pro-cee’d όσο ‘sporty’ μπορεί να γίνει ένα cee’d διατηρώντας τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της οικογένειας cee’d” εξηγεί ο Gregory Guillaume, αρχή-σχεδιαστής της Kia Motors Europe. “Είμαστε περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η μορφή του Pro-cee’d παραγωγής είναι πραγματικά πολύ κοντά στο concept που παρουσιάσαμε στην έκθεση του Παρισιού το 2006’’.
“Το 3πορτο Kia Pro-cee’d είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή δουλεία πάνω στο σχήμα του cee’d καθώς μόνο το καπό του κινητήρα και τα εμπρός φτερά έρχονται αυτούσια από το 5πορτο μοντέλο. Όλες οι άλλες εξωτερικές επιφάνειες είναι καινούργιες και αποκλειστικές για το 3πορτο pro-cee’d.”
To νέο 3πορτο Kia Pro-cee’d που θα εμφανιστεί επίσημα σε 1η παγκόσμια παρουσία στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης στις 11 Σεπτεμβρίου, είναι η 3η κατά σειρά προσθήκη στην οικογένεια cee’d που σύντομα θα είναι γνωστή ως ‘η απόλυτη οικογένεια στην κατηγορία C’. Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του Νοέμβρη 2007. Το 3πορτο Pro-cee’d θα διατίθεται με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Πηγή: Kia