Fabiatou Auto News

Tuesday, January 26, 2010

Honda New Small Concept

Η Honda Siel Cars India (HSCI) Ltd., ανακοίνωσε την Παγκόσμια Πρεμιέρα του Honda New Small Concept σε συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της 10ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου Auto Expo 2010. Είναι η πρώτη φορά που η Honda επιλέγει την Ινδία για την παγκόσμια πρεμιέρα ενός πρωτοτύπου το οποίο η εξελίσσει αρχικά για τις αγορές της Ινδίας και της Ταϊλάνδης.
Αποδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρίας για τεχνικά προηγμένα οχήματα, το Honda New Small Concept είναι ένα ‘αληθινό Honda’, με φουτουριστική σχεδίαση και με μέγιστο χώρο στην καμπίνα των επιβατών. Η δυναμική εξωτερική σχεδίαση με την καμπίνα ‘τραβηγμένης προς τα εμπρός’ χαρίζει στο Honda New Small Concept μία ελκυστική και σπορ παρουσία.
Η σχεδιαστική αρχή της Honda, ‘Man Maximum - Machine Minimum’, έχει προσδιορίσει τα στοιχεία της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του Honda New Small Concept. Η φαρδιά πλατφόρμα με το σταθερό κέντρο βάρους που χρησιμοποιείται στο πολύ αποδοτικό, μικρομεσαίο όχημα, δεν υπονομεύει το χώρο της καμπίνας, που σημαίνει μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες.Το Honda New Small Concept εξελίχθηκε στο Κέντρο Έρευνας & Εξέλιξης Αυτοκινήτων της Honda στην Ιαπωνία, σαν οικογενειακό αυτοκίνητο, ικανό να φιλοξενήσει με άνεση 5 ενήλικες επιβάτες.
Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια επίσημης συνέντευξης τύπου, ο κος Koichi Kondo, Executive Vice President & Representative Director, Honda Motor Co., Ltd., δήλωσε, «Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε το Honda New Small Concept στη 10η Auto Expo. Η Ινδία είναι κομβικό σημείο για την κατηγορία μικρομεσαίων αυτοκινήτων, και έδρα για το R&D πρόγραμμά μας, σχετικά με το New Small Concept. Το νέο μοντέλο που βασίζεται σ’ αυτή τη φιλοσοφία θα είναι ένα παγκόσμιο αυτοκίνητο με χαρακτηριστικά κατάλληλα για τις ανάγκες των Ινδών πελατών. Σχεδιάζουμε να λανσάρουμε αυτό το αυτοκίνητο μέχρι το 2011».
Σχολιάζοντας την παρουσίαση του New Honda Small Concept, ο κος Mr. M. Takedagawa, President & CEO, Honda Siel Cars India Ltd. δήλωσε, «Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για τη Honda, καθώς αποκαλύπτουμε το Honda New Small Concept στον κόσμο. Η Ινδία είναι αγορά υψηλού ενδιαφέροντος για τη Honda και η Παγκόσμια Πρεμιέρα του New Small Concept στην Auto Expo το αποδεικνύει».
Με το σλόγκαν “Inspired by Dynamism - Truly Honda by Nature” (Εμπνευσμένο από το Δυναμισμό – Γνήσιο Honda εκ Φύσεως’) στο περίπτερό της στην Auto Expo 2010, η Honda δηλώνει τις συνεχείς και δυναμικές προσπάθειές της για τη δημιουργία τεχνολογιών αιχμής και τη δέσμευσή της να προστατεύσει το περιβάλλον για τις μελλοντικές γενιές.