Fabiatou Auto News

Friday, November 20, 2009

Volvo S60

"Το Νέο Volvo S60 σχεδιάστηκε για να συγκινήσει. Η εμφάνιση του και η οδηγική του συμπεριφορά δεν μοιάζουν με κανένα Volvo του παρελθόντος και τα πρωτοποριακά τεχνολογικά συστήματα του θα βοηθήσουν τον οδηγό του να νιώσει ασφαλέστερος και πιο σίγουρος από ποτέ," λέει ο Stephen Odell, CEO της Volvo Cars.
Το Νέο Volvo S60 διαθέτει στον εξοπλισμό του το πρωτοποριακό σύστημα της Volvo για την ανίχνευση πεζών, στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και αυτόματη ενεργοποίηση των φρένων με πλήρη ισχύ σε περίπτωση που ο οδηγός δεν αντιδράσει άμεσα.
Το Νέο Volvo S60 θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο του 2010. Η παραγωγή του νέου σπορ σεντάν της Volvo θα αρχίσει στις αρχές του καλοκαιριού του 2010 στο εργοστάσιο της Volvo Cars στο Ghent, Βέλγιο.
"Οι πελάτες αυτής της κατηγορίας θέλουν εμφάνιση που να τους αγγίζει συναισθηματικά, σπορ σχεδιασμό και δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης. Το Νέο Volvo S60 τα έχει όλα! Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι ένα από τα πιο ελκυστικά μοντέλα της κατηγορίας." λέει ο Stephen Odell.