Fabiatou Auto News

Wednesday, December 17, 2008

Mitsubishi Lancer Evolution

Το Mitsubishi Lancer Evolution είναι το ‘Σπορ Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2009’ στη Λιθουανία, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του αντίστοιχου διαγωνισμού, το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στο Βίλνιους.

Το Lancer Evolution δεν έδωσε πιθανότητες στους αντιπάλους του, αφήνοντας πολύ πίσω του τα Subaru Impreza, BMW X6, Jaguar XF και άλλα ισχυρά μοντέλα. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την οδική συμπεριφορά, την ισχύ και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του ισχυρότερου αυτοκινήτου της Mitsubishi.

Στο διαγωνισμό έλαβε μέρος το καυτό sedan Evolution, έκδοσης MR TC-SST, το οποίο διαθέτει έναν έξυπνο συνδυασμό 2-λιτρου κινητήρα turbo και ενός σπορ κιβωτίου με διπλό συμπλέκτη. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, ενώ ο ακριβής οδηγικός έλεγχος εξασφαλίζεται από το Super All Wheel Control.

Επιπλέον αυτών, τεχνικές καινοτομίες συνοδεύονται από έναν εντυπωσιακό εξοπλισμό άνεσης: αποκλειστικό ηχοσύστημα Rockford Fosgate, σύστημα πλοήγησης, Bluetooth hands-free kit, κ.λ.π. Είναι ο δεύτερος τίτλοςΣπορ Αυτοκινήτου της Χρονιάςγια τη Mitsubishi από τη Λιθουανία, καθώς πριν από μερικά χρόνια, το Colt CZT ήταν ασυναγώνιστο στην ίδια κατηγορία.


Mitsubishi