Fabiatou Auto News

Tuesday, February 10, 2009

Citroen DS Inside

Αυτή η σειρά των μοναδικών μοντέλων ξεχωρίζει για τα πλεονεκτήματά της όσον αφορά το στυλ, την δυναμική και την χρηστικότητα.

Αντικείμενα πόθου, προσιτά, τα οποία ξεχωρίζουν για την δημιουργικότητά τους, την ευφυΐα του σχεδιασμού τους και την ποιότητα του φινιρίσματός τους. Τα αυτοκίνητα που δίνουν τον καλύτερο εαυτό της Citroën. Μια σειρά προϊόντων που καλύπτει το νέο πνεύμα της Citroën: Créative Technologie.

Το πρωτότυπο DS INSIDE είναι το πρώτο παράδειγμα αυτής της νέας σειράς προϊόντων. Η νέα σειρά θα ονομάζεται DS και τα 3 μοντέλα DS3, DS4 και DS5.

Η DS εξέφραζε ανέκαθεν και ακόμα εκφράζει ένα νέο τρόπο αντίληψης του αυτοκινήτου και του μέλλοντος. Η Μάρκα έχει αποφασίσει να πάρει από τα γονίδιά της για να ενισχύσει τη θέση της νέας σειράς προϊόντων της στην αγορά, και να εμφυσήσει σε αυτήν το διαφορετικό πνεύμα που εμπνέει και το όνομά της. DS: Different Spirit.

Στις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2009 η Citroën παρουσίασε στο σύνολο του διεθνούς δικτύου της την πρώτη της ταινία "Νέα ιστορία: η Citroën επαναπροσδιορίζεται", σε σκηνοθεσία Tristan Aurouet και Thomas Potez.

Με θέμα της την εξαφάνιση της DS INSIDE, πίσω από την οποία κρύβεται ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής WRC Sébastien Loeb, αυτή η αστυνομική ιστορία διάρκειας σχεδόν 20 λεπτών αποκαλύπτει ολόκληρο το σχέδιο μετασχηματισμού της Μάρκας: νέα ταυτότητα, νέες πελατειακές σχέσεις και νέα σειρά προϊόντων της Citroën.

Ανέκαθεν, η Citroën είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον κινηματογράφο. Οι ταινίες της Croisière Noire και της Croisière Jaune του Leon Poirier κατά τη δεκαετία του 1930 την έκαναν γνωστή σε πολλά μέρη του κόσμου.

Οι δεσμοί της Citroën με τον κινηματογραφικό κόσμο έχουν οδηγήσει σε πολλές συνεργασίες, με πιο πρόσφατη, το φιλμ “Envoyés très spéciaux”. Η προβολή του άρχισε στις 21 Ιανουαρίου 2009 και ανέβασε στη μεγάλη οθόνη κάποια μυθικά αυτοκίνητα: SM Maserati, AZ 2CV, Ami 6, DS, το C4 Picasso visiospace και ένα C6.

Σύντομα, η ταινία “Coco” του GAD Elmaleh θα κάνει την μπερλίνα Citroën C6 μια σταρ της μεγάλης οθόνης.

Τέλος, το νέο φιλμ του Jean-Pierre Jeunet Micmacs à tire-larigot του οποίου η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Φθινόπωρο του 2009, θα προβάλλει πολλά μοντέλα της Citroën. Επίσης, εδώ και πέντε χρόνια, η Citroën συμμετέχει στο Φεστιβάλ Ρομαντικού Φιλμ της Cabourg.

Κάθε σαιζόν, το C_42 απεικονίζει τον κόσμο της Citroën με θεαματικό τρόπο και έχει ήδη προσελκύσει 2 εκατομμύρια επισκέπτες από την έναρξη λειτουργίας του τον Σεπτέμβριο του 2007. Σήμερα, η διεθνής βιτρίνα της Μάρκας μεταμορφώνεται για μια σαιζόν σε “Créative Technologie”. Μια οθόνη με 20 μέτρα ύψος φωτίζει το C_42 και αποκαλύπτει τη νέα ταυτότητα της Citroën. Στο εσωτερικό είναι ενσωματωμένη η νέα υπογραφή της Μάρκας. Με την ηλεκτρική έκδοση του C-Cactus να εκτίθεται στο ισόγειο φέροντας τα νέα λοχιόσημα, η Citroën ανακαλύπτει νέες δυνατότητες σχεδιασμού: πολύ πιο ελαφρά οχήματα, νέα αρχιτεκτονική, νέα υλικά για μια νέου τύπου μετακίνηση, υπεύθυνη και αισιόδοξη.

Στον πρώτο όροφο, ένας αστικός διάδρομος interactive και παιχνιδιάρικος επιτρέπει στον επισκέπτη να ανακαλύψει την μικρο-υβριδική τεχνολογία Stop and Start, η οποία μειώνει την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2 κατά 10% περίπου και βελτιώνει την ακουστική.

Στον δεύτερο όροφο, οι επισκέπτες καλούνται να σχεδιάσουν το Citroën τους στο τραπέζι multitouch και να ανακαλύψουν τον κόσμο των χρωμάτων και των υλικών των μοντέλων της Μάρκας.

Εκτίθενται επίσης, μια Citroën C5 εξοπλισμένη με την τεχνολογία snow motion και ένα Citroën C3 Picasso, το νεότερο δημιούργημα της Μάρκας. Μια κάμερα μας επιτρέπει να βιώσουμε την πανοραμική θέα του C4 Picasso.

Τέλος, στον τελευταίο όροφο, με θέα στην Champs Elysées, το Citroën Lounge προσφέρει χαλάρωση και ευεξία. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ από τις 17.00 έως τις 19.00, το κοινό απολαμβάνει Happy Hour.


Citroen