Fabiatou Auto News

Tuesday, January 20, 2009

Alfa Romeo και Ducati

Με αφορμή την εκδήλωση «Wrooom 2009- Formula 1 & MotoGP Press Ski Meeting» που έλαβε χώρα στο Madonna di Campiglio (Trento) μεταξύ 12 και 18 Ιανουαρίου, η Alfa Romeo επιβεβαίωσε τη συνεργασία της με την Ducati Corse.

Η συνεργασία μεταξύ της Alfa Romeo και της Ducati Corse ξεκίνησε το 2002 και αποτελεί μία εποικοδομητική σχέση μεταξύ δύο εταιρειών παγκοσμίου φήμης που αντιπροσωπεύουν επάξια το ιταλικό στυλ και τη μηχανική εμπειρία. Πρόκειται για δυο σπουδαία ονόματα που έχουν γράψει μερικές από τις πιο ένδοξες σελίδες στην αγωνιστική ιστορία και την αυτοκίνηση και συγκαταλέγονται ανάμεσα στις αγαπημένες εταιρείες για τους λάτρεις των δυο και των τεσσάρων τροχών. Αυτή τη χρονιά, η συνεργασία προβλέπει μεταξύ άλλων τη διάθεση μερικών αυτοκινήτων της Alfa Romeo στην ηγεσία της Ducati.

Η Alfa Romeo MiTo, «το πιο σπορ μικρό», που συνδυάζει μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, ευελιξία, τεχνική αρτιότητα και είναι κατασκευασμένη για να προσφέρει εξαιρετική οδηγική απόλαυση σε μόλις 4 μέτρα μήκος, θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike 2009. Νικητής του περσινού πρωταθλήματος ήταν ο Αυστραλός οδηγός Troy Bayliss.


Alfa Romeo