Fabiatou Auto News

Tuesday, May 26, 2009

GTbyCITROËN

Έχοντας τραβήξει τα βλέμματα, στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι τον περασμένο Σεπτέμβριο, το πρωτότυπο GTbyCITROËN πέρα από τον θαυμασμό του κοινού κέρδισε και το Louis Vuitton Classic Concept Award του 2008. Λίγους μόλις μήνες μετά την παρουσίαση του το GTbyCITROËN βρίσκεται στο φυσικό του χώρο, τις πίστες αγώνων και μάλιστα σε εκείνες τα ονόματα των οποίων προκαλούν δέος σε κάθε φίλο του αυτοκινήτου.
Η πρώτη παρουσίαση του GTbyCITROËN θα πραγματοποιηθεί στις φημισμένες 25 ώρες του Nürburgring στις 23 Μαΐου, όπου θα πραγματοποιήσει ένα γύρο στην φημισμένη πίστα πριν την έναρξη του αγώνα.
Η συνέχεια θα δοθεί λίγες μέρες αργότερα (12 Ιουνίου) στις 24ώρες του Le Mans με το GTbyCITROËN να λαμβάνει μέρος στο “Grande Parade des Pilotes”, όπου οι 150 οδηγοί που θα δοκιμαστούν στον κλασσικό αγώνα θα παρελάσουν πριν την αφετηρία.
Ακόμα μία θρυλική εκδήλωση θα φιλοξενήσει το GTbyCITROËN. Στο Goodwood Festival of Speed που θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Ιουλίου θα συναντηθούν μερικά από τα εντυπωσιακότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών, με το GTbyCITROËN να βρίσκεται μία ανάσα από το κοινό.
Έχοντας σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Polyphony ειδικά για το Grand Turismo 5 το GTbyCITROËN ξεπερνά τα όρια της εικονικής πραγματικότητας, παρουσιάζοντας στο κοινό τον ξεχωριστό του χαρακτήρα συνδυάζοντας γραμμές οικίες από το χώρο των αγώνων, συνδυασμένες με τις εκλεπτυσμένες φόρμες που χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες της Citroën.