Fabiatou Auto News

Monday, February 08, 2010


Στο 80ό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Chevrolet προσφέρει μια εικόνα από τα μελλοντικά προϊόντα της που θα κοσμούν τις Ευρωπαϊκές εκθέσεις Chevrolet τα προσεχή χρόνια.

«Μετά το Cruze το 2009 και το Spark το 2010, η επετειακή χρονιά του 2011 θα υποδεχτεί πέντε ακόμα συναρπαστικά μοντέλα Chevrolet για την Ευρώπη», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Chevrolet Europe, Wayne Brannon.

Το 2011, η Chevrolet θα λανσάρει ένα νέο οικογενειακό van, βασισμένο στο πρωτότυπο Orlando και τη θρυλική Chevrolet Camaro, σε coupé και cabrio εκδόσεις.

Πρωταγωνιστής του περιπτέρου της Chevrolet στην Αίθουσα 2 θα είναι το πρωτότυπο Aveo RS, που γιορτάζει την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής τον περασμένο μήνα. Το πρωτότυπο είναι ένα δυναμικό εντυπωσιακό hatchback και αποκαλύπτει στοιχεία της επόμενης γενιάς Aveo. Μακρύτερο, φαρδύτερο και πιο ευρύχωρο από το σημερινό Aveo παραγωγής, το Aveo RS προβάλλει τα προηγμένα σχεδιαστικά στοιχεία του αυτοκινήτου, εσωτερικά και εξωτερικά. Παράλληλα παρουσιάζει τις πλείστες δυνατότητες εξατομίκευσης που θα διαθέτει η επόμενη γενιά.

Το πρωτότυπο Aveo RS συνοδεύεται από ένα πανίσχυρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Ecotec 1,4-λίτρων 138 hp (103 kW). Το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο σχεδιάστηκε με στόχο μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

«Το Aveo RS δείχνει καθαρά ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα τεράστιο βήμα στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων. Όταν έρθει στην Ευρώπη το 2011, το νέο Aveo θα είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα εντυπωσιακά νέα Cruze and Spark, τους νέους εκπροσώπους μας στην κατηγορία μικρών και μικρομεσαίων αυτοκινήτων», σχολίασε ο Brannon.

Chevrolet

1 Comments:

Post a Comment

<< Home