Fabiatou Auto News

Wednesday, June 24, 2009

Citroen DS Inside

Η Citroën αποκαλύπτει το εσωτερικό του πρωτότυπου DS INSIDE δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να πάρει ακόμα μία γεύση από το μοντέλο που θα εγκαινιάσει τη νέα σειρά DS. Εξωτερικά η δερμάτινη οροφή με το σήμα της σειράς DS εντυπωσιάζει, ενώ η υψηλής αισθητικής καμπίνα προσφέρει μία μοναδικά αισθησιακή ατμόσφαιρα. Όπως και οι εξωτερικές επιφάνειες, το εσωτερικό του DS INSIDE έχει σχεδιαστεί σαν ένα κόσμημα, με το στυλ και την προσοχή στη λεπτομέρεια να αποτελούν τα χαρακτηριστικά που θα ακολουθούν όλα τα μοντέλα της σειράς.
Τα ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα κατασκευάστηκαν με στόχο να αγγίζουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα ενός χειροποίητου αντικειμένου. Το εξαιρετικό φινίρισμα τους, αψεγάδιαστο όπως το μπρασελέ ενός πολυτελούς ρολογιού, ενισχύεται από τον χρωματισμό του δέρματος που από βαθύ μαύρο καταλήγει στο χρώμα του ελεφαντόδοντου.
Το εσωτερικό του DS INSIDE προκαλεί για μεγάλες διαδρομές. Οι επιβάτες απολαμβάνουν εξαιρετικά επίπεδα άνεσης μέσα σε μία μοναδική ατμόσφαιρα. Οι χυτές γραμμές του ταμπλό συνδυάζονται με τον κωνικού σχήματος πίνακα οργάνων, το μικρής διαμέτρου τιμόνι και τις χαμηλά τοποθετημένες θέσεις, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα δυναμικό περιβάλλον. Από τις λεπτομέρειες μαύρου χρωμίου μέχρι την πολυτελή μοκέτα, κάθε εκατοστό του εσωτερικού αποπνέει την αίσθηση του ξεχωριστού.
Κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα, η οροφή του DS INSIDE σε χρώμα ελεφαντόδοντου δίνει μία αίσθηση για το πλήθος τον επιλογών που θα προσφέρει το DS3, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να αποκτήσει το αυτοκίνητο που εκφράζει απόλυτα την αισθητική και την προσωπικότητα του.
Το σήμα DS αποτελεί σύμβολο της ισχυρής προσωπικότητας, που εκφράζεται μέσα από δύο λέξεις, «Ξεχωριστό Πνεύμα» (Different Spirit). Μία προσωπικότητα ισχυρή όσο και ξεχωριστή που, όπως ακριβώς και το όνομα DS, έχει το DNA της βαθιά μέσα στην ιστορία της Citroën. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο σχεδιασμού του προγράμματος Mark Lloyd το σήμα DS δημιουργήθηκε «παίζοντας» με το κλασσικό σήμα (λοχίας) της Citroën και τριγωνικά σχήματα.
Το γκρι χρώμα του αμαξώματος έχει μια περλέ απόχρωση χαρίζοντας ένα αποτέλεσμα που θυμίζει πάγο. Πάνω στις καμπύλες του αυτοκινήτου, το χρώμα καταφέρνει και αγκαλιάζει το φώς αναδεικνύοντας επιπλέον τις επιφάνειες.
Ο σχεδιασμός του αμαξώματος του DS INSIDE είναι μυώδης και σύγχρονος, ραφιναρισμένος, συμπαγής και δυναμικός με τις λεπτομέρειες χρωμίου να προσδίδουν κομψότητα. Κάθε γραμμή είναι διαποτισμένη με δημιουργικότητα, ειδικά το σχήμα της οροφής και η επιφάνεια σχήματος πτερυγίου καρχαρία στην κολόνα που προσδίδουν μία πραγματικά μοναδική προσωπικότητα.


Citroen