Fabiatou Auto News

Saturday, February 27, 2010

H Peugeot στην 80η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2010

Το περίπτερο της Peugeot στη Γενεύη, που θα περιλαμβάνει 28 μοντέλα παραγωγής, αυτοκίνητα επίδειξης και πρωτότυπα, επιδεικνύει τη δύναμη που κινητοποιεί αυτήν τη φιλοδοξία : μία νέα προϊοντική στρατηγική, ενδυναμώνοντας την ηγετική της θέση στην περιβαλλοντική προστασία, νέο σχεδιασμό, νέα αντίληψη στη μετακίνηση, και νέα εταιρική εικόνα.

Με το πρωτότυπο αυτοκίνητο “5 by Peugeot να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Γενεύη, η Peugeot επαναπροσδιορίζει την ιστορική της παρουσία στην κατηγορία των μεγάλων αυτοκινήτων τουρισμού, αποκαλύπτοντας τις φιλοδοξίες της στην αγορά των πολυτελών σεντάν.
Με τις διαστάσεις (μήκος: 4.86m) και τις ισορροπημένες αναλογίες του, την προσωπικότητα, το δυναμισμό και τον κομψό σχεδιασμό του, το «5 by Peugeot» ικανοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση για ποιότητα, επιδόσεις και μοντέρνα άποψη.
Το πρωτότυπο αυτοκίνητο 5 by Peugeot διαθέτει υβριδική τεχνολογία diesel Peugeot HYbrid4: 147 kW (200 hp), μετάδοση στους τέσσερις τροχούς, εκπομπές 99 g/km CO2 και κατανάλωση καύσιμου 3.8 lt/100 km (ή μηδενικές κατά τον αποκλειστικά ηλεκτρικό τρόπο λειτουργίας).
Η Peugeot ανανεώνει τον σχεδιασμό της και το πρωτότυπο SR1 αποτελεί την πραγματοποίησή του.
Κομψότητα, δυναμισμός, εμφανής γοητεία, ελεγχόμενη δύναμη : οι αισθητικοί κώδικες αυτού του “ονειρικού αυτοκινήτου”, που θέτει εκ νέου τον ορισμό του μεγάλου roadster, προβλέπουν τις κύριες σχεδιαστικές τάσεις των μελλοντικών μοντέλων της εταιρίας.
Τα πάντα σχετικά με το SR1, περιλαμβανομένου του μεγάλου καπώ, των σμιλευμένων πλευρών του και του χαμηλού κέντρου βάρους του, υποδηλώνουν ένα αυτοκίνητο που μοιάζει σαν να λαξεύτηκε από ένα ενιαίο τμήμα υλικού.
Αυθεντικό και τεχνολογικό, εκφραστικό χωρίς υπερβολές: το SR1 χρησιμοποιεί τις αντιθέσεις, και στο “2+1” εσωτερικό, όπου δέρμα και ξύλο συνυπάρχουν με “high tech” νίκελ και ματ χρώμιο, και όργανα με αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις.
Με τον υβριδικό κινητήρα βενζίνης HYbrid4, το πρωτότυπο αυτοκίνητο SR1 προσφέρει μηχανολογικά χαρακτηριστικά που αρμόζουν στην εικόνα του : 230 kW (313 hp), 119g/km CO2 (και μηδενικούς ρύπους σε ηλεκτρικό τρόπο λειτουργίας), κίνηση και μετάδοση στους 4-τροχούς…
Το Peugeot SR1: μία σύνθεση συναισθημάτων, ισχυρού σχεδιασμού και επιδόσεων …

Peugeot