Fabiatou Auto News

Monday, September 24, 2007

Παγκόσμια πρεμιέρα: Νέο Chevrolet Aveo Hatchback

Η Chevrolet Europe θα παρουσιάσει το νέο Aveo hatchback στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (13 - 23 Σεπτεμβρίου 2007). Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά αυτού του ανανεωμένου μοντέλου είναι το εντυπωσιακό εξωτερικό, το υψηλής ποιότητας εσωτερικό και ένας νέος, ακόμα πιο αποδοτικός βενζινοκινητήρας. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2008.
Το
Aveo hatchback φέρει τα νέα στιλιστικά χαρακτηριστικά της Chevrolet, όπως αυτά διαμορφώνονται από τη μεγάλη, οριζόντια διαιρούμενη μάσκα με εγκάρσια ράβδο στο χρώμα του αμαξώματος και το έμβλημα της μάρκας σε εξέχουσα θέση στο κέντρο. Οι δυναμικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν μεγάλους, καμπυλοειδείς, διαφανείς προβολείς και φώτα ομίχλης τύπου σποτ στο κάτω τμήμα του προφυλακτήρα. Σε προφίλ άποψη, οι προεξέχουσες πλευρικές γραμμές του αμαξώματος προσελκύουν την προσοχή, ενώ στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου κυριαρχεί ο στιβαρός προφυλακτήρας και τα στρογγυλά πίσω φώτα σε διάφανο κάλυμμα.
Υπάρχει επιλογή μεταξύ δύο
βενζινοκινητήρων: μία νέα μονάδα 1,2-λίτρων με ιπποδύναμη 84 hp, ενώ ο αναβαθμισμένος υπάρχων κινητήρας 1,4-λίτρων αποδίδει τώρα 98 hp και διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο.

Πηγή: Chevrolet